Menu Sluiten

Beste Beachvolleyballers,

Na een paar jaar van stilte op het Marktplein in Druten, begint het er dan nu eindelijk weer goed uit te zien. Het moment waar iedereen op zit te wachten…

Het Beachvolleybaltoernooi gaat weer door!

Een evenement dat eindelijk voor de 24e keer georganiseerd gaat worden. Door het grote enthousiasme van alle deelnemers weten wij van DVV dat dit een evenement is dat niet mag verdwijnen. Mede door de populariteit van dit mooie toernooi is het van belang je snel in te schrijven. We kunnen beide dagen maximaal 70 teams kwijt en vol is helaas echt vol. We proberen iedereen te plaatsen in de door hem of haar gewenste poule, maar vanwege de verwachte drukte kan het zijn dat er misschien iets geschoven moet gaan worden, hier krijg je vanzelfsprekend op tijd bericht van.

We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen om het zand weer in Druten te krijgen, zodat er op het Marktplein weer een mooi beach strand komt te liggen.

Het 24e Beachvolleybal toernooi zal in 2022 plaatsvinden op: zaterdag 18 en zondag 19 juni.

Inschrijving:

Afgelopen edities zijn ontzettend druk bezocht en begint men al weer vroeg te vragen wanneer de inschrijvingen weer open gaan.
De inschrijving gaat dit jaar op 2 april open om 20.00 uur. Dit gaat op de volgende manier:
Via: https://beachtoernooi.dvvdruten.nl. Klik op Inschrijven en vul het inschrijfformulier in.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team per dag en dient na inschrijvingte worden overgemaakt op bankrekening: NL86RABO0112789137  t.n.v. DVV te Druten.

Na je aanmelding krijg je direct een bevestigingsmail van inschrijving. Dit betekent dat jouw aanmelding in goede orde is ontvangen door DVV. Een week voor aanvang van het toernooi wordt alle (wedstrijd)informatie doorgestuurd.
Let op: betalingen die vóór inschrijving worden ontvangen bij DVV, zullen niet in behandeling worden genomen en worden teruggestort.

Roel de Graaf zal weer een groots terras bouwen met ook dit jaar veel livemuziek op beide dagen. Laat je verrassen hoe het er dit jaar uit komt te zien en geniet van je drankje en hapje.

Druten Official Team Host WK Volleybal Vrouwen 2022

Leuk om te melden dat het WK dames volleybal dit jaar in Nederland en Polen zal plaatsvinden (start 23-09-2022). De provincie Gelderland zal in diverse gemeentes de dames gaan “Hosten”. De Gemeente Druten heeft dit initiatief ook omarmt en zal als “Offical Team Host” de dames van de Dominicaanse Republiek verwelkomen in September.

De komende maanden zullen er diverse activiteiten georganiseerd gaan worden om dit WK te promoten. Ook DVV zal tijdens het beachvolleybaltoernooi hier aan meewerken. Denk hier aan een tropische aankleding van het evenement en proberen we tickets te bemachtigen (Prijzen?) voor de wedstrijden die gespeeld gaan worden in onder andere Apeldoorn en Arnhem.

Hierbij twee promofilmpjes opYoutube:

Wij van DVV hebben er alweer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten tot het traditiegetrouwe 3e weekend van juni. Samen met jullie allen maken we er weer een fantastisch weekend van!

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie op 18 en/of 19 juni te begroeten!

Met veel sportieve en organisatorische groeten,

Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV