Menu Sluiten

Beste Beachvolleyballers,

We gaan een mooi jaar tegemoet! Dit jaar vieren we een jubileum met het beachvolleybaltoernooi.

We gaan met DVV het 25e beachvolleybaltoernooi organiseren.

Waar het idee in 1997 werd bedacht bij De Gouden Leeuw om achter de kroeg een beachveld te leggen, werd dat gelijk een toernooi aan de zijkant van het Marktplein. Vervolgens doorgegroeid achter de kerk zoals we het nu al jaren kennen met 10 velden.

Door het grote enthousiasme van alle deelnemers weten wij van DVV dat dit een evenement is dat niet mag verdwijnen. Mede door de populariteit van dit mooie toernooi is het van belang je snel in te schrijven. We kunnen beide dagen maximaal 70 teams kwijt en vol is helaas echt vol. We proberen iedereen te plaatsen in de door hem of haar gewenste poule, maar vanwege de verwachte drukte kan het zijn dat er misschien iets geschoven moet gaan worden, hier krijg je vanzelfsprekend op tijd bericht van.

We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen om het zand weer in Druten te krijgen, zodat er op het Marktplein weer een mooi “beach”strand komt te liggen.

Het 25e Beachvolleybal toernooi zal in 2023 plaatsvinden op: zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Inschrijving:

Afgelopen edities zijn ontzettend druk bezocht en begint men al weer vroeg te vragen wanneer de inschrijvingen weer open gaan.

De inschrijving gaat dit jaar op 01 april open om 20.00 uur. Dit gaat op de volgende manier:

Via : https://beachtoernooi.dvvdruten.nl. Klik op Aanmelden en vul het aanmeldformulier in. Na aanmelding ontvang je in de mail de instructies voor betaling van je inschrijving. Let goed op dat je een juist e-mailadres invult!
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team per dag, losse betalingen worden niet verwerkt en automatisch teruggestort.

Een week voor aanvang van het toernooi wordt alle (wedstrijd)informatie doorgestuurd.

Roel de Graaf zal weer een groots terras bouwen met ook dit jaar veel livemuziek op beide dagen. Laat je verrassen hoe het er dit jaar uit komt te zien en geniet van je drankje en hapje.

Om nog een keer na te genieten hebben we hier ook nog de aftermovie van 2022 online staan : https://youtu.be/fvYaVP053LU

Wij van DVV hebben er alweer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten tot het traditiegetrouwe 3e weekend van juni. Samen met jullie allen maken we er weer een fantastisch jubileumweekend van!

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie op 17 en/of 18 juni te begroeten!

Met veel sportieve en organisatorische groeten, Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV