Menu Sluiten

Beste Beachvolleyballers,

De zon begint weer te schijnen, de winter ligt achter ons, waar denken we weer aan? Juist, het beachvolleybal toernooi. We gaan met DVV het 26e beachvolleybaltoernooi organiseren.

Waar het idee in 1997 werd bedacht bij De Gouden Leeuw om achter de kroeg een beachveld te leggen, werd dat gelijk een toernooi aan de zijkant van het Marktplein. Vervolgens doorgegroeid achter de kerk zoals we het nu al jaren kennen met 10 velden.

Door het grote enthousiasme van alle deelnemers weten wij van DVV dat dit een evenement is dat niet mag verdwijnen. Mede door de populariteit van dit mooie toernooi is het van belang je snel in te schrijven. We kunnen beide dagen maximaal 70 teams kwijt en vol is helaas echt vol. We proberen iedereen te plaatsen in de door hem of haar gewenste poule, maar vanwege de verwachte drukte kan het zijn dat er misschien iets geschoven moet gaan worden, hier krijg je vanzelfsprekend op tijd bericht van.

We zijn momenteel de laatste hand aan het leggen om het zand weer in Druten te krijgen, zodat er op het Marktplein weer een mooi “beach” strand komt te liggen.

Het 26e Beachvolleybal toernooi zal in 2024 plaatsvinden op:

zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Inschrijving:

Afgelopen edities zijn ontzettend druk bezocht en begint men vroeg te vragen wanneer de inschrijvingen weer open gaan?! Velen hebben ook gemerkt dat onze website dat niet goed aankan, daarom gaan we het dit jaar anders doen!

De inschrijving gaat dit jaar op 01 april open om 20.00 uur. Dit gaat op de volgende manier: via https://beachtoernooi.dvvdruten.nl kun je een link aanklikken waarmee je wordt doorgelinkt naar een externe partij. Hier kun je je aanmelden voor het beachtoernooi.
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per team per dag excl. servicekosten, losse betalingen worden niet verwerkt en automatisch teruggestort.

Een week voor aanvang van het toernooi wordt alle (wedstrijd)informatie doorgestuurd.

Dit jaar ziet de zondag er iets anders uit. Het EK voetbal vindt op dat moment plaats. Het Nederlands elftal heeft de eerste wedstrijd zondag 16 juni om 15.00 uur.

We zullen op zondag iets eerder beginnen dan andere jaren, maar zorgen dat we om 15.00 uur klaar zijn om met z’n allen de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op groot scherm op het Marktplein te kunnen kijken. Na de wedstrijd zal de prijsuitreiking van het beachvolleybal toernooi plaatsvinden.

Roel de Graaf zal weer een groots terras bouwen met ook dit jaar veel livemuziek en dus een mooi scherm voor het EK voetbal.

Om nog een keer na te genieten hebben we hier ook nog de aftermovie van 2023 online staan : https://youtube.com/watch?v=PRlEeINhBvM&feature=shared

Wij van DVV hebben er alweer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten tot het traditiegetrouwe 3e weekend van juni. Samen met jullie allen maken we er weer een fantastisch weekend van!

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie op 15 en/of 16 juni te begroeten!

Met veel sportieve en organisatorische groeten, Bestuur / Spelers / Vrienden van DVV